Pokud se ti nelíbí svět, ve kterém žiješ, vytvoř si svůj vlastní, ale neztrať se v něm.

Recenze

Sukitomo

17. prosince 2012 v 15:23
Poslední dobou nemám moc co dělat, protože přemýšlet nad učením mi moc nejde (ale snažím se) a ven nemůžu. Taky nemůžu dělaj jógu, celkově cvičit, hýbat se, tahat těžký věci, předklánět se, zaklánět nebo si napustit horkou vanu, pfuu, nuda! Před pár dny jsem se teprve vrátila z nemocnice (tonsilektomie), takže převážně spím, cpu se zmrzlinou nebo koukám na filmy. I tak jsem ale zhubla už skoro 5 kilo, zajímavý... No a tak se náhodou stalo, že jsem narazila na Sukitomo. Moc jsem nevěděla do čeho jdu, nečetla jsem na to předtím žádnou recenzi, takže to byl pokus. Tak jsem se rozhodla o tom poreferovat, stejně je to tu mrtvý, tak alespoň něco, no ne?! :)

POZOR! Může obsahovat spoilery (jestli se to tak dá říct).


The Raven

28. května 2012 v 23:50
Řeknu to upřímně: Pochybovala jsem. Nebyla jsem si jistá, co mám od tohohle filmu čekat. Ale víte co? Velmi mile mě překvapil.

Ai no Kotodama

12. ledna 2012 v 2:33
Jak řekl jeden můj kamarád: "Taková pohádka na dobrou noc..." :)

Ai no Kotodama je japonský BL film a věřím tomu, že hodně z vás ho zná. Přesto si to neodpustím a recenzi sem přidám.

The Rocky Horror Picture Show

10. srpna 2011 v 0:31
Poslední dobou zjišťuju, že spousta lidí o Rocky Horror Picture Show ani nikdy neslyšela, natož aby to viděli. A to já, která to viděla už tak stokrát, nemůžu pochopit. Proto jsem se rozhodla tomu věnovat článek, abych s Rockym seznámila alespoň mé čtenáře/ky :)


Maria ✝ Holic (anime)

24. dubna 2011 v 16:22
Anime, na které jsem se chystala už dlouho, ale až teď jsem se k něm dostala. (Mimochodem, proč v každém shoujo-ai, co se odehrává na internátní škole, je ta škola katolická? No nic.)


Itsuka no Kimi e

13. prosince 2010 v 10:51
Byl pozdní nedělní večer. Učila jsem se do školy a vypracovávala úkoly a už mě to vážně nebavilo.
Takže jsem si pustila jeden překrásný BL film :D

Itsuka no Kimi e jsem už jednou viděla a je to už hodně dlouho a pak jsem na něj už úplně zapomněla (nechápu, jak jsem to dokázala O_o). V každém případě, včera jsem na něj narazila úplnou náhodou a v tu chvilku se ve mně probudily všechny pocity, které jsem z tohohle filmu měla, když jsem ho poprvé zhlédla. Myslím, že jej zařadím mezi své nejoblíbenější BL filmy.

Kdo by se tedy chtěl o tomto úžasném filmu dozvědět něco víc, skočte ihned pod perex, ať tu nespoileruju nad perexem :))

Kuroshitsuji Musical: The Most Beautiful DEATH in the World

28. listopadu 2010 v 16:35
!!!UPOZORNĚNÍ!!!
ČLÁNEK OBSAHUJE SPOILERY

Aneb druhý muzikál s Kuroshitsuji tématikou je tu. Možná už o tom víte, možná jste ho už viděli a možná se to dozvídáte prostřednictvím tohoto článku.
V každém případě, podle mě je tenhle muzikál mnohem, mnohem, MNOHEM lepší, než ten první. A taky je tak, tak, TAK teplý :D
Nedělejte si předem naděje, k žádnému polibku bohužel nedojde. *všechny yaoi fanynky hystericky pláčou* Ale občas to tak vypadá, že by k něčemu i dojít mohlo ;)
Jediné, co se mi na tom muzikálu moc nelíbí, je to, že "vyměnili" Ciela za jinýho. Jako, okey, hraje ho dobře, ale má děsně kulatej ksicht a nějak mi to ruší dojem ze Ciela samotnýho... Na stranu druhou, není to ani tak strašná překážka, abych tenhle muzikál bezmezně zbožňovala :D

A na co se můžete těšit?
(to zjistíte pod perexem ;))

Smrt panen

11. listopadu 2010 v 22:15
Na tenhle film jsem narazila díky Lucy, která o něm psala u sebe na blogu. Moc jí za to děkuju, Smrt panen je opravdu úžasný film. Mohla bych ho vidět i stokrát a neomrzel by mě.

Všechno začíná tak mile, krásné sousedství, slunečný den, šťastná rodina... všechno se zdá doslova perfektní. Ale ono často zdání klame, víte?
www.quiquilla.blog.cz
 
 

Reklama